Duunisafari

Hei kasvatustieteilijä! Tällä sivulla pääset tutustumaan Duunisafari Ouluun. Alta pääset lukemaan myös erään opiskelijan sekä mentorin kokemuksia safarille osallistumisesta.

Duunisafari Oulu on 1-3 päivää kestävä työelämäkokeilu, joka on suunnattu kasvatustieteiden opiskelijoille, olipa pääaineesi kasvatustiede tai kasvatuspsykologia. Voit olla fuksi tai vanhemman vuosikurssin opiskelija, etkä tarvitse osallistuaksesi muuta, kuin iloista mieltä ja innokasta asennetta! Duunisafari järjestetään sekä keväällä että syksyllä ja mukaan haetaan hakulomakkeen kautta. Hakumenettelyistä sekä hakuajoista ilmoitetaan aina sähköpostitse sekä Duunisafari Oulun Facebook-sivuilla. Tiimimme hakee Duunisafaria varten alaltamme valmistuneita mentoreita, jotka toimivat jo työelämässä. Mentoreihin opiskelijat pääsevät tutustumaan etukäteen hakulomakkeella, ja heistä voi valita itselleen hakua varten joko yhden tai useamman, riippuen kuinka monta mentoria on kyseisellä safarilla mukana. Hakuajan päätyttyä safarilaiset arvotaan hakeneiden joukosta ja heille ilmoitetaan valituksi tulemisesta.

Duunisafari on mahtava matalan kynnyksen tilaisuus päästä tutustumaan laajaan työkenttäämme mentorin avulla, saada arvokasta tietoa työelämästämme sekä saada verkostoja tulevaisuuden harjoitteluita tai työpaikkaa varten. Samalla mentori saa tuoreita ideoita ja uusia näkökulmia opiskelijalta, saaden näin yhtä lailla mielekkään kokemuksen. Opiskelija ja mentori sopivat yhdessä safarin ajankohdan, keston sekä sisällön. Tiimimme hoitaa muut käytännön asiat, jotta mentorin ja opiskelijan kontolle jää ainoastaan olennainen. Duunisafarin muoto ja toteutus ovat siis vapaasti opiskelijan ja mentorin keskenään sovittavissa, ja 1-3 päivän kesto on ohjeellinen. Safarin sisältöön voi kuulua esimerkiksi erilaisiin työtehtäviin ja päivän muuhun toimintaan osallistumista ja/tai työtehtävien seuraamista siitä riippuen, millaista sisältöä olette mentorin kanssa suunnitelleet. Mentorit vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin, joten kysy rohkeasti mieltä askarruttavista asioista, kuten työ- ja opintopoluista.

Joidenkin mentoreiden työnkuvaa seuraamaan on mahdollista päästä kerralla useampi, kuin yksi opiskelija. Tällaisesta mahdollisuudesta ilmoitetaan aina hakulomakkeella, joten otathan huomioon, että tässä tapauksessa safarille saattaa tulla mukaan ehkä entuudestaan tuntematon opiskelukaveri. Älä kuitenkaan ujostele tätä, sillä me kasvatustieteilijät olemme leppoisaa poppoota!

Mikäli olet opiskelija ja sinulla heräsi kysymyksiä, tai olet jo työelämässä oleva kasvatustieteilijä, joka haluaisi mentoriksi mukaan, otathan yhteyttä tiimiimme! Meidät tavoittaa alla olevasta sähköpostiosoitteesta sekä Facebookista. Katsothan alta myös tiiviin Duunisafari-tietopaketin sekä erään opiskelijan ja mentorin kertomia kokemuksia safarille osallistumisesta.

Toivottavasti tapaamme Duunisafarin merkeissä!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita